Petri Makkonen sisällöntuotanto

Petri

perustaja

Taustat myynnin valmentamisesta. Ajautui sattumalta sisällöntuotannon pariin ja alkoi sekoittaa myyntipsykologiaa visuaalisiin sisältöihin. Huomasi yhdessä ammattikuvaajien kanssa saavansa aikaan poikkeuksellisen hyvää materiaalia. Dataohjauksen tullessa mukaan asiakasyritysten markkinointi saatiin täysin uudelle tasolle ja oli aika perustaa Suomen Sisällöntuotanto Oy.

Akusti

kasvuhakkeri

Suplan podcasteista tuttu kasvuhakkeroija Akusti dominoi sosiaalisen median mainontaa. Kovimmat meriitit ovat reilu 1milj ihmistä tavoitettu yhdellä julkaisulla 0e mainosrahalla. Kovimmillaan IG profiili kasvatettu nollasta 300k seuraajaan alle puolessa vuodessa ja FB 150k samassa ajassa. Parhaillaan mediabudjetti on ollut 100k€/kk eli datanlouhinta taipuu massiivissakin projekteissa. 

Matias

sisällöntuottaja

Musiikkipiireistä bongattu tapahtumakuvaaja oli valmis liittymään talliin, kun toimintamme laajennettiin Helsinkiin. Photoshop taiturointi on jäänyt vähemmälle, kun videotuotanto vei mukanaan parin superonnistuneen TV-mainoksen myötä.

Eetu Heikkilä sisällöntuotanto

Eetu

sisällöntuottaja

Videoäijä. Editointipöydältä tulee aina Hollywood-tason tavaraa oli kourassa puhelin tai ammattikamat. Dokumentoi myös keulahahmon Petrin tekemisiä hovikuvaajan roolissa.

Mikael

projektipäällikkö

Juuson aisapari. Hän vastaa Keski-Suomen alueen uusista sekä nykyisistä asiakkuuksista. Nuorena kaverina ymmärtää erityisen hyvin kuinka nuoriso kutkutellaan sosiaalisesta mediasta ostoputkiin sisään ja saadaan ostamaan.

Juuso

projektipäällikkö

Juuso vastaa uusien kumppanuuksien sopimisesta Etelä-Suomen alueella. Koordinoi myös avainasiakkuuksia. Oivaltaa datasta nopeasti kuinka asiakasyritykselle relevantin kohderyhmän huomio herätetään millä tahansa sosiaalisen median alustalla. 

Maisa

Tekstisuunnittelija

Vastaa kaikista kirjallisista tuotoksista – kirjoittaa, oikolukee, viilaa pilkkua. Keskinkertainen ei Maisalle riitä. Opit luovaan kirjoittamiseen on haettu alan tutkinnon ja bloggauksen kautta. Meriitteinä yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista hevosblogeista

Mikko

data-asiantuntija

Tunnetaan kaveripiireissä tuttavallisemmin dataäijänä. Toi dataohjauksen meille sisällöntuotantoon. Käsittämätöntä mitä kaikkea saa datasta irti ihmisten online-käyttäytymisestä. Homma menee hulluksi, kun datalla rikastettu asiakasymmärrys integroidaan laadukkaaseen sisällöntuottamiseen ja kasvuhakkerointiin. 

Oiva

asiakaspalvelija

Oiva käy töissä kerran pari kuussa aina, kun jaksaa. Paikalla ollessaan pyrkii syömään muiden eväät ja aiheuttaa kaaosta. Veroja hän ei maksa ja tapana on haukkua asiakkaita. Ihan hyvä jätkä silti ja siksi tiimissä mukana.