Petri -

Perustaja

Pyörii konttorilla viisastelemassa omia näkemyksiään tiimiläisille. Välillä päästetään tekemisiin myös asiakkaiden kanssa. Viisastelu jatkuu luonnollisesti myös heille.

Hakenut oppinsa toimimalla reilu 10v myynninvalmentajana. Päätyi Instagramin syövereihin sattumalta ja kanava vetäisi hänet mukanaan. Opiskeli päivittäin kahden vuoden ajan käyttämään kanavaa myyntiin. Huomasi olevansa taitavampi kuin muut ja perusti yrityksen. Opettelu jatkuu päivittäin asiakkaiden kanssa ja jokainen aamu alkaa alan äänikirjoja kuunnellen.

Juuna -

IG-asiantuntija

Vahvuusalueena myyntipsykologia. Tapana opiskella jokin pieni elementti aihepiirin ympäriltä ja testata sitä heti käytännössä. Hänellä on jonkinasteinen addiktio ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa olemiseen.

Vapaa-aika menee pitkälti urheilun parissa. Puoliksi Brasiliainen Juuna nähdään juoksentelemassa erilaisten pallojen perässä ja jumppaamassa päivittäin. Huristelee vespalla joka paikkaan sen mitä Instagramin pyörittämiseltä ehtii.

Mikael -

IG-asiantuntija

Myynnin messias nuoresta iästään huolimatta. Asiakaspalaute 40v myyntialalla toimineelta herrasmieheltä. ”Enpä olisi uskonut, että parikymppinen kaveri voi opettaa myynnistä jotakin minulle.”

Erikoistaitona nauru. Tyyppi naureskelee 750krt päivässä ollen aina iloinen. Välillä myös vahingoniloinen. Jos näkee kastemadon tiellä niin vaihtaa kuitenkin puolta. Käyttää Instagramia ainakin 100krt päivässä ja näin ollen lataa puhelimensa kahdesti päivässä.

Daniel -

Valokuvaaja

Intohimoinen valo- ja videokuvaaja, joka hehkuu sekkailuhenkeä. Parhaillaankin hän voi olla suorittamassa kuvauskeikkaa aktiivisella tulivuorella Indonesiassa tai pohjoisnavalla spottaamassa jääkarhuja. Kaikkea ei Danielilta kuitenkaan kannata uskoa sillä Photoshop taidoillaan voi taikoa itsensä mihin vain.

18 vuotiaana Danielin piti tehdä päätös. Kouluun ja varma urapolku tai seurata intohimoaan ja lähteä elättämään itseään taiteella. Valinta oli helppo, toteutus ei. Ilman apua tai varoja hän lähti 2 vuodeksi hakemaan kokemusta ympäri maailmaa, missä hioi video- ja valokuvaustaitojaan. Suomeen palatessaan hän tajusi jo olevansa maan parhaimpia kuvaajia ja päätti jäädä tänne valloittamaan suomen kuvausalaa.

Niko -

Valokuvaaja

Kovanluokan kameramies. Viihtyy myös kameran toisella puolella. Tekee mallintöitä harrastuksena huvin vuoksi kovillekin vaatevalmistajille. Vietti elämästään pitkän pätkän myynnin parissa ja ajautui koutsaaman sitä muille.

Salamavalon säihke imaisi kuitenkin mukanaan ja tarjoutunutta mahdollisuutta loikata freelanceristä Keskity.fi:n tiimiin tarvitsi miettiä 1,5 sekuntia aikanaan. Huhu kertoo, että Niko on nimetty kameravalmistaja Nikonin mukaan.

Juuso -

Graafikko

Oppinut kuvanmuokkauksen jalon taidon itsekritiikin ja jatkuvan vaikeustason nostamisen ansiosta. Ei tyydy keskinkertaiseen vaan kaikki pitää olla kuvassa kunnossa. Instagramiin kuvien editointia työkseen tehnyt 3 vuotta ja sen kyllä huomaa hänen omastakin profiilista.

Maisa -

Tekstisuunnittelija

Vastaa kaikista kirjallisista tuotoksista – kirjoittaa, oikolukee, viilaa pilkkua. Vahvatahtoinen ja tuloshakuinen persoona, työllä täytyy olla selvä tarkoitus ja tavoite! Keskinkertainen ei riitä. Luova kirjoittaminen ja valokuvaus ovat olleet kiinteä osa arkea jo kymmenen vuotta. Etenkin bloggaus on pitänyt rutiinia yllä viimeiset seitsemän vuotta – meriitteinä yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista hevosblogeista.

Sitä kautta myös markkinointi, sosiaalisen median tavoitteellinen käyttö sekä henkilö- ja yritysbrändäys ovat tulleet merkityksellisiksi. Käytännön kokemusta tukevat liiketalouden, markkinoinnin ja viestinnän korkeakouluopinnot.

Eetu -

Valokuvaaja

Tunnetaan kaveripiireissä tuttavallisemmin kameramiehenä. Jos näet tämän kaverin kuvaamassa voit olla varma että jotain hienoa on tulossa.

Eetun editointityyli on hioutunut vuosien varrella seuraamalla alan parhaimpia toimijoita ympäri maailman. Laadusta hän ei tingi, vaan itsekriittisenä pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Oiva -

Asiakaspalvelija

Oiva käy töissä kerran pari kuussa aina, kun jaksaa. Paikalla ollessaan pyrkii syömään muiden eväät ja aiheuttaa kaaosta. Veroja hän ei maksa ja tapana on haukkua asiakkaita. Ihan hyvä jätkä silti ja siksi tiimissä mukana.