fbpx

VIESTI PERILLE

KASVATAMME KUMPPANEIDEMME LIIKETOIMINTAA TUOTTAMALLA DATAOHJATTUJA SISÄLTÖJÄ, JOTKA TOIMITAMME KOHDERYHMÄLLE MAKSETULLA MAINONNALLA SOSIAALISESSA MEDIASSA YHDESSÄ KASVUHAKKEREIDEN JA HYDRAULIC PRESS CHANNELIN KANSSA.

Intro VIESTI PERILLE Kasvatamme kumppaneidemme
liiketoimintaa tuottamalla
dataohjattuja sisältöjä,
jotka toimitamme kohderyhmälle
maksetulla mainonnalla
sosiaalisessa mediassa yhdessä
Kasvuhakkereiden ja
Hydraulic Press Channelin kanssa.
SISÄLLÖT OTA YHTEYTTÄ PALVELUT TIIMI

SISÄLLÖNTUOTANTO

TUOTAMME VIDEO-, KUVA- JA TEKSTISISÄLTÖJÄ. KUMPPANUUS ALOITETAAN AINA KOHDEYLEISÖNNE ANALYSOINNILLA, SISÄLTÖSUUNNITELMALLA SEKÄ OIKEAN TOTEUTUSTAVAN VALINNALLA.

KOHDEYLEISÖN ANALYSOINTI:

PARASKIN SISÄLTÖ MENEE HUKKAAN, JOS KOHDEYLEISÖ EI OLE SELVILLÄ. PERUSVIRHE ON KESKITTYÄ TEKEMÄÄN LAADULLISESTI HYVÄÄ SISÄLTÖÄ JA UNOHTAA, MITÄ TUNTEITA SILLÄ HALUAA VASTAPUOLESSA HERÄTTÄÄ. KOHDERYHMÄN KARTOITTAMISEKSI HYÖDYNNÄMME SAATAVILLA OLEVAA STATISTIIKKAA ERI ALUSTOISTA JA TYÖSTÄMME KOHDERYHMÄÄ DATAN AVULLA KUMPPANUUDEN EDETESSÄ.

BRÄNDIOHJAUS:

SISÄLLÖNTUOTANNOSSA ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA, MILLÄ TAVALLA YRITYS JA SEN PALVELUT JA TUOTTEET HALUTAAN TUODA ESILLE. VIESTINTÄTAPA JA VISUAALINEN TYYLI OVAT KESKEISIÄ ELEMENTTEJÄ MYÖS ONNISTUNEESSA SOSIAALISEN MEDIAN MARKKINOINNISSA. ME TOTEUTAMME AINA BRÄNDIMIELIKUVASI JA -VIESTINTÄSI MUKAISIA SISÄLTÖJÄ.

DATAOHJAUS:

YLEISIN SUDENKUOPPA SOSIAALISEN MEDIAN MARKKINOINNISSA ON, ETTÄ MAINONNASTA SAATU DATA JÄTETÄÄN USEIN SISÄLLÖNTUOTANNOSSA HYÖDYNTÄMÄTTÄ. SAATETAAN TEHDÄ VAIN PERINTEISTÄ A/B-MAINONTAA, JOLLOIN RAHAA MENEE VÄISTÄMÄTTÄ HUKKAAN. KOHDERYHMÄN OSTOKÄYTTÄYTYMISEN SELVITTÄMINEN JA ASIAKASYMMÄRRYS OVAT YKKÖSASIOITA, KUN TEHDÄÄN MITATTAVAA MARKKINOINTIA. ME TUOTAMME DATAN AVULLA SELLAISTA SOSIAALISEN MEDIAN SISÄLTÖÄ, JOTA KOHDERYHMÄ HALUAA NÄHDÄ JA JOKA SAA SEN TOIMIMAAN HALUTULLA TAVALLA.

TOIMIVA SISÄLTÖ:

SISÄLLÖN TAVOITE ON HERÄTTÄÄ HUOMIOTA JA TUOTTAA ARVOA. ARVOA VOI TUOTTAA ANTAMALLA TIETOA TAI RUOKKIMALLA JOKO MIELIHYVÄÄ, UTELIAISUUTTA TAI INSPIRAATIOTA. TÄLLAINEN SISÄLTÖ SEKÄ KONVERTOI ETTÄ SITOUTTAA PARHAITEN, JA HALUTTUIHIN TAVOITTEISIIN PÄÄSTÄÄN NÄIN HYVIN NOPEASTI.

YHTEYSTIEDOT

044 033 9688
INFO@SISALLONTUOTANTO.FI

044 033 9688
INFO@SISALLONTUOTANTO.FI

HÄKILÄPOLKU 1 (ULLAKKOKERROS)
33100 TAMPERE

SUOMEN SISÄLLÖNTUOTANTO OY
Y-TUNNUS: 2706510-3

HÄKILÄPOLKU 1 (ULLAKKOKERROS)
33100 TAMPERE

SUOMEN SISÄLLÖNTUOTANTO OY
Y-TUNNUS: 2706510-3

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Vieritä ylös