SUOMEN TEHOKKAIN SISÄLLÖNTUOTANTO

Dataohjattu sisällöntuotanto yritysten sosiaaliseen mediaan. Uskomme visuaalisuuteen – siksi Instagram on pääkanavamme. Kumppanimme Kasvuhakkerit dominoivat Facebookia ja Hydraulic Press Channel YouTubea.

Optimointi

Valitsemme oikeat alustat sisältöjen jakamiseen jotta tavoitamme maksimaalisen määrän halutun kohderyhmän henkilöistä useammasta suunnasta. Facebook, Instagram, YouTube ja LinkedIN yksinkertaisesti ovat vain ylivertaisen tehokkaita silloin, kun halutaan herättää huomiota.

Facebook:

- Valtaosa suomalaisista käyttää facebookia. Erityisesti iäkkäämmät henkilöt käyttävät aktiivisesti edelleen tätä alustaa.
- Facebookin käyttämistä voi verrata esimerkiksi Iltasanomien lukemiseen. Selataan otsikkotasolla maailman menoa ja reagoidaan kiinnostaviin ”artikkeleihin”. Siksi oikein tehty mainonta on tässä alussa erittäin tehokasta.

Instagram:

- Ylivoimaisesti kasvavin sosiaalisen median alusta viimeiset kaksi vuotta. Kasvu perustuu meidän kokemuksen mukaan alustan yksinkertaiseen käyttöliittymään ja visuaaliseen sisältöön. Lisäksi, kun kanavasta rakennetaan omannäköisensä johon kukaan ei linkitä mitään niin sitä on miellyttävä käyttää.
- 60% käyttäjistä kertoo käyttäneensä Instagramia jonkin tuotteen tai palvelun ostamiseen smartsinsightsin mukaan. Tässä kanavassa on valtava potentiaali jota Suomalaiset yritykset eivät vielä oikein osaa hyödyntää.

YouTube:

- Kumppanimme Hydraulic Press Channel pyörittää Suomen suurinta youtube-tiliä. Tarjoamme ainutlaatuista palvelua YouTuben rakentamiseen. Suomessa erittäin vähäisesti kilpailtu alusta kannattaa nopeasti ottaa käyttöön osaksi markkinointia. Se kuka tekee homman hyvin omalla toimialallaan dominoi sen jälkeen tätä maailman toiseksi suurinta hakukonetta.
- Alle 35-vuotiaat suomalaiset katsovat enemmän Youtube kuin televisiota. Eli jos haluat olla varma siitä, että tavoitat kyseisen asiakassegmentin niin Youtube on ylivoimainen markkinointikanava.

LinkedIN:

- Vahvassa kasvussa oleva alusta joka toimii erityisen hyvin henkilöbrändäykseen.
- Suomessa varsinkin B2B-liiketoiminnassa olevat yritykset ovat ottaneet ”linkkaria” vahvasti haltuun.
- Alustan optimointi on usein heikosti tehty ja tämän vuoksi verkoston rakentaminen jää vajaaksi.
- Meillä on oma tapa tehdä tätäkin kanavaa ja Kasvuhakkerit yhdessä Hydraulic Press Channelin kanssa dominoivat tämänkin alustan optimointia.

YHTEYSTIEDOT

044 033 9688
info@sisallontuotanto.fi

044 033 9688
info@sisallontuotanto.fi

Häkiläpolku 1 (Ullakkokerros)
33100 Tampere

Suomen Sisällöntuotanto Oy
Y-tunnus: 2706510-3

Häkiläpolku 1 (Ullakkokerros)
33100 Tampere

Suomen Sisällöntuotanto Oy
Y-tunnus: 2706510-3