fbpx

VIESTI PERILLE

KASVATAMME KUMPPANEIDEMME LIIKETOIMINTAA TUOTTAMALLA DATAOHJATTUJA SISÄLTÖJÄ, JOTKA TOIMITAMME KOHDERYHMÄLLE MAKSETULLA MAINONNALLA SOSIAALISESSA MEDIASSA YHDESSÄ KASVUHAKKEREIDEN JA HYDRAULIC PRESS CHANNELIN KANSSA.

Intro VIESTI PERILLE Kasvatamme kumppaneidemme
liiketoimintaa tuottamalla
dataohjattuja sisältöjä,
jotka toimitamme kohderyhmälle
maksetulla mainonnalla
sosiaalisessa mediassa yhdessä
Kasvuhakkereiden ja
Hydraulic Press Channelin kanssa.
SISÄLLÖT OTA YHTEYTTÄ PALVELUT TIIMI

MAINONTA

KUMPPANILLAMME KASVUHAKKEREILLA ON OMA TAPANSA TEHDÄ SOSIAALISEN MEDIAN MAINONTAA. ORGAANINEN NÄKYVYYS, DATAOHJAUS, A/B-MAINONTA JA EKOSYSTEEMI SEKOITETAAN KASVUHAKKEROINTIIN, NIIN SAADAAN HOMMA ROKKAAMAAN.

SOSIAALINEN MEDIA:

PUHELIN ON TÄMÄN PÄIVÄN TELEVISIO, JOKA KULKEE MUKANA KOKO PÄIVÄN. SAMALLA MUKANA KULKEVAT SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT. EI SIIS KANNATA RAKENTAA IHMISILLE MAINOSKATKOA VAIN TELEVISIOON, VAAN USEALLE ALUSTALLE SOPIVAA ”OHJELMAA”. SIKSI NÄITÄ KAIKKIA KANAVIA KUTSUTAAN MEDIAKSI.

POHJIMMAINEN AJATUS SOSIAALISESSA MEDIASSA ON TEHDÄ SIITÄ YRITYKSEN OMA MEDIA JA KOMMUNIKOIDA IHMISTEN KANSSA. SE EI VOI OLLA PELKKÄ MAINOSKANAVA.

MAKSETTU MAINONTA ON TYÖKALU, JOLLA RAKENNETAAN YLEISÖÄ. SOSIAALINEN MEDIA ON IKÄÄN KUIN TELEVISIO, JOKA TARVITSEE VERKON VÄLITTÄÄKSEEN SISÄLTÖJÄ IHMISILLE. MAKSETTU MAINONTA ON SE VERKKO. SAMALLA TAVOIN, KUN ANTENNI- TAI KAAPELIVERKKO MAHDOLLISTAA TV-SISÄLTÖJEN LEVITTÄMISEN.

KUMPPANILLAMME KASVUHAKKEREILLA ON NÄYTTÖÄ USEISTA VIRAALIJULKAISUISTA. KÄYTÄNNÖSSÄ SIIS 0 EURON MAINOSRAHALLA ON TAVOITETTU YLI MILJOONA SUOMALAISTA. PYSTYVÄTKÖ NYKYISET SOSIAALISEN MEDIAN KUMPPANINNE SAMAAN?

A/B-MAINONTA

MAINONNAN TESTAAMINEN ON TOKI TÄRKEÄÄ, MUTTA SE ON VAIN 20 % TOIMIVASTA MAINONNASTA. SEN LISÄKSI ON TÄRKEÄÄ YMMÄRTÄÄ JA SELVITTÄÄ, MITÄ KOHDEYLEISÖ HALUAA NÄHDÄ JA MITEN SEN SAA TOIMIMAAN HALUTULLA TAVALLA.

DATAOHJAUS:

MAINOSRAHAA SÄÄSTYY MASSIIVISIA SUMMIA JA KONVERSIOT SAADAAN KOVIIN LUKEMIIN, KUN DATAA TULKITAAN JA KÄYTETÄÄN OIKEIN. DATAN OHJAAMAA MAINONTAA KANNATTAA TEHDÄ USEILLA ERI ALUSTOILLA, JOTTA SIITÄ SAADAAN IRTI MAKSIMAALISIN HYÖTY. LISÄKSI DATAN AVULLA SISÄLTÖSTRATEGIAA VOIDAAN PÄIVITTÄÄ LENNOSTA NIIN, ETTÄ SE TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ AINA.

EKOSYSTEEMI:

IHMISET KULUTTAVAT MEDIAA USEISTA ERI SYISTÄ: VÄLILLÄ LUETAAN LEHTIÄ NETISSÄ TAI ETSITÄÄN TIETOA JA TOISINAAN OPETELLAAN UUTTA TAI VAIN HAETAAN VIIHDYKETTÄ. TÄMÄ SAMA TOISTUU USEITA KERTOJA PÄIVÄSSÄ. KUN TOISTAT HALUAMAASI VIESTIÄ USEASSA ERI KANAVASSA, NIIN KAIKKI NIVOUTUVAT YHTEEN KOKONAISEKSI EKOSYSTEEMIKSI.

KASVUHAKKEROINTI:

TERMI RANTAUTUI SUOMEEN USA:STA MUUTAMIA VUOSIA SITTEN. TERÄVIMMILLÄÄN KASVUHAKKEROINTI VOIDAAN VIEDÄ TUOTEKEHITYKSEEN SAAKKA. TÄRKEINTÄ ON ASIAKASYMMÄRRYS YHDISTETTYNÄ AJANTASAISEEN TIETOON ALUSTOJEN TOIMINTAPERIAATTEISTA JA NIIHIN LIITTYVISTÄ ALGORITMEISTA. ALGORITMIEN MUKAAN TOIMIMALLA JA NIITÄ YMMÄRTÄMÄLLÄ TEKEMINEN MUUTTUU DOMINOINNIKSI.

YHTEYSTIEDOT

044 033 9688
INFO@SISALLONTUOTANTO.FI

044 033 9688
INFO@SISALLONTUOTANTO.FI

HÄKILÄPOLKU 1 (ULLAKKOKERROS)
33100 TAMPERE

SUOMEN SISÄLLÖNTUOTANTO OY
Y-TUNNUS: 2706510-3

HÄKILÄPOLKU 1 (ULLAKKOKERROS)
33100 TAMPERE

SUOMEN SISÄLLÖNTUOTANTO OY
Y-TUNNUS: 2706510-3

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Vieritä ylös