fbpx

BLOGI

TERVETULOA SUOMEN SISÄLLÖNTUOTANNON BLOGIIN JA AJATUSMAAILMAAN! HIENOA, ETTÄ JUURI SINÄ OLET TÄÄLLÄ. 

TÄSSÄ BLOGISSA ESITÄMME ASIAKASCASEJEMME KAUTTA, MITEN SOMEMARKKINNOINNIN JA DATAOHJATUN SISÄLLÖNTUOTANNON RATTAITA KANNATTAA PYÖRITTÄÄ.

 

Teresia Jokinen

Tänä päivänä ymmärretään, että internet on olemassa sisältöjä varten, mutta sieltä saatua dataa ei kuitenkaan usein hyödynnetä sisällöntuotannossa parhaalla mahdollisella tavalla. Hullua, eikö? Dataohjattu sisällöntuotanto konvertoi nopeammin kuin ilman dataa tuotettu sisältö, kun sitä käytetään oikein. Data opettaa meille, ketkä ihmiset ovat oikeasti haluttua kohderyhmää ja miten heidät saadaan toimimaan halutulla tavalla. Toisin sanoen data kertoo meille sen, minkälaista sisältöä ihmiset haluavat nähdä.

Petri Makkonen sisällöntuotanto

MITÄ ME TEEMME?

Paukutamme dataohjattua sisältöä yritysten sosiaalisen median kanaviin. Eli luomme numeroiden avulla sisältöä, joka toimii ja tuottaa liidejä. Meillä on päät pilvissä, mutta jalat kuitenkin tukevasti maassa (ainakin suurimman osan ajasta 😉). Suunnittelemme suuria ja tähtäämme korkealle. Miksi tyytyä keskinkertaiseen, kun voi saada aikaan jotakin suurta?

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Vieritä ylös